Geplaatst op

Actie! Korting! Online cursus Mandala Dot Painting!

Met grote vreugde kan en mag ik met jullie delen dat ik vanaf 1 december 2022 de Online Cursus Mandala Dot Painting https://mandaladotpainting.com/ van Joyce Funcke-Tieben (www.joycefuncke.nl) heb overgenomen!

Ik ben Joyce ontzettend dankbaar dat ik deze prachtige Online cursus voort mag zetten en nog meer creativiteit en “Dot plezier” mag verspreiden.

Het is een geweldige, informatieve Online cursus waar ook ik, als ervaren dotter (als ik dat zo mag zeggen) veel aan heb gehad en ook zeker weer van geleerd heb. En je leert niet alleen maar een Mandala dotten, je leert zo veel meer.

Wil je een kijkje nemen? Meld je dan aan voor de gratis introductie https://mandaladotpainting.com/cursus/, zodat je alvast een indruk kunt krijgen hoe de cursus eruit ziet.

Er zijn ook heel veel leuke Tutorials, zeker ook de moeite waard! Snuffel maar eens even rond en wie weet is de cursus een leuk kadootje voor jouzelf of voor iemand anders?

Extra verrassing!

Als kadootje krijg je nu 33% korting op de Online cursus en op de Tutorials!!!
De online cursus is geen € 75,- maar nu € 49,50!

Vul de code “SUMMERDEAL” in bij je bestelling dan ontvang je de actiekorting. Heb je een vraag stuur dan een e-mail naar info@mandaladotpainting.com.

Wil je eventueel materiaal en of verf kopen dan kun je een kijkje nemen op https://atelierbypetie.nl/product-categorie/dhz/.

Liefs, Petra

P.s. De Online Mandala Dot Painting cursus en de gratis introductie zijn er ook in het Engels!