Een bijzondere herinnering

Een mooie, bijzonder herinnering aan jouw dierbare.
Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van iemand waar je van houdt….

Een tastbare herinnering is dan misschien helpend om op een fijne manier aan jouw dierbare terug te denken. 
Ook de as van jouw overleden huisdier kan ik verwerken in een bijzondere herinnering voor jou.

Tijdens het creëren van jouw bijzondere herinnering steek ik een kaarsje aan als blijk van respect. Het is heel erg bijzonder (en ik vind het echt een eer) om met de as van jouw dierbare te mogen werken. Ik besteed daar ook echt tijd en aandacht aan en ga hier heel respectvol mee om. 

Na onze telefonische kennismaking maken we een afspraak in mijn atelier. Dan praten we samen verder en kun je aangeven wat het beste voor jou voelt en wat voor jou een mooie tastbare, bijzondere herinnering is.
Ik kan je laten zien waar ik de as van jouw dierbare in kan verwerken. Bijvoorbeeld in een gegoten voorwerp wat ik daarna ga bewerken/gieten met acrylverf. Misschien wil je liever een prachtig schilderij waar ik de as in verwerk. Ik kan ook een mooi en uniek glassierraad voor je maken waar ik een beetje as in verwerk of een aantal glaskralen waar dan een hanger van gemaakt kan worden. We bespreken jouw wensen en de kleuren die jij mooi vindt. 

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de as in een hart of waxinelicht of een andere vorm die jij mooi vindt, te komen gieten en daarna (als het goed droog is) te bewerken. Misschien is dat ook heel mooi om te doen samen met familie en of vrienden. Samen herinneren en een mooie bijzondere herinnering maken, samen je verdriet delen, ook daar is alle ruimte voor…..

Ik denk graag met je mee, je mag geheel vrijblijvend contact opnemen om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Liefs, Petra