Art ByPetie

Wat is nou Art, Art is kunst, een beleving, kunstzinnig, een creatieve uiting, hoe je het ook maar noemen wilt.
Wat de een mooi vindt, vindt een ander helemaal niks en dat mag natuurlijk.
Smaken verschillen en dat is maar goed ook, kunst moet je aanspreken en het moet iets met je doen.

Ik ben trots op wat ik maak en overal zit een verhaal achter. Wat ik maak, of dat nu Dot Art is of Pouring Art of sieraden, alles wordt gemaakt met passie en positieve energie. Het is heerlijk om creatief bezig te zijn en soms maar kijken wat er te voorschijn komt. En toen besloot ik dat ik ook mijn kunst wilde verkopen en daar mensen blij mee wil maken.

Hieronder zie je een kleine selectie van Art ByPetie, je kunt de Art ByPetie in ‘t Winkeltje bewonderen 🙂 .
Mocht je een idee hebben of je wilt graag iets laten maken door mij neem dan gerust even contact op.
We maken dan een afspraak en bekijken samen wat voor moois er voor jou gemaakt gaat worden.