‘t Winkeltje

Welkom in ‘t Winkeltje!

Je kunt hier o.a. allerlei leuke producten vinden, zoals bijvoorbeeld materiaal wat je kunt gebruiken om te bewerken met Dot Art of Pouring Art of een andere mooie technieken.

Bij Art ByPetie vind je mijn eigen werk, waar ik ontzettend trots op ben! Kortom er is keuze genoeg dus snuffel rustig even rond. Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd dus hou het in de gaten 🙂 .

De prachtige houten objecten die in ‘t Winkeltje staan komen van een leverancier waar ik mee samenwerk. Een klein bedrijfje dat alles handmatig maakt en ook voor mij ontwerpt. Zij werken met prachtig gelaserd hout (geen goedkoop materiaal) maar de hoogste kwaliteit berken multiplex. Alles is handgemaakt en wordt met zorg bewerkt. Dat maakt dat het een prachtige mooi product is en hoogwaardige kwaliteit heeft. Het hout trekt (in principe) niet krom, ook niet na verloop van tijd. Zelf vind ik het fijn om met en klein bedrijf samen te werken, dit heeft met een gunfactor te maken maar ook om het persoonlijke contact.
Wil je iets bijzonders of iets anders dan wat in ‘t Winkeltje te koop is, neem dan contact met mij op, dan kijk ik samen met de leverancier of we dat kunnen maken.

Voor het verpakken van de bestellingen probeer ik hergebruikt materiaal en dozen te gebruiken of gerecycled materiaal. De verzending is gratis bij bestellingen (pakket tot 23 kilo) vanaf of boven € 100,- naar adressen in Nederland, België en Duitsland.
Er is ook verzending mogelijk naar andere landen dan hierboven vermeld en buiten de EU, voor informatie over deze mogelijkheden neem dan even contact met mij op.

Er wordt een standaard prijs gehanteerd voor de verzending van jouw bestelling .
Als jij iets zou willen bestellen wat in een brievenbuspakketje past, neem dan even contact op dan bereken
ik het tarief voor brievenbuspost en stuur je hier een betaalverzoek voor.
Ik denk graag met je mee!

If you want information about shipment to your country please contact me for more information