Hearts made By Petie

Wie zou jij zo’n mooi gekleurd hartje willen sturen?
Zomaar om iemand blij te maken of een “hart onder de riem” te willen steken, als steun….
Of misschien wel voor jezelf een mooi hartje omdat jij dat gewoon verdient!

De hartjes kunnen ook op bestelling speciaal voor jou gemaakt worden. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal kleuren doorgeven en dan ik ze voor jou maken. Ik bewerk de hartjes met Pouring Art en daarna 2 laagjes vernis. Ik weet nooit hoe het gieten van de verf uitpakt. Het zijn nooit dezelfde hartjes, ze zijn echt uniek, er is er maar eentje van. 

Eventueel kan ik ook een korte tekst of een paar lieve woorden en jouw naam op de achterkant schrijven als je dat zou willen. Schrijf dan in het opmerkingenveld (bij jouw bestelling) wat er op de achterkant mag komen te staan.

Heb je een ander idee van wat je graag zou willen laat het mij dan weten dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.

Geef een hartje cadeau en verspreid de liefde, “love rules” !