Abyssimo | Maria Grossbaum

Onlangs heb ik de online workshops, “Capturing the elusive beauty of Dragonfly” en “How to create Unique Mixed Media Abstract with Twigs gekocht van Maria Grossbaum van Abyssimo, Mixed Media School.
Maria is een veelzijdige Mixed Media artist met haar eigen specifieke technieken, ze maakt echt geweldig mooie projecten. Ik was meteen fan!

Deze workshops staan vol met informatie! Mooi hoe verschillende materialen en technieken samenkomen en je uiteindelijk een prachtig werkstuk maakt. Je wordt geïnspireerd en uitgedaagd in jouw creativiteit, hoe mooi is dat!

Wil jij ook graag een online workshop/cursus van Maria volgen? Inschrijven en meer informatie over de cursus kan via Abyssimo.
Als je klikt op bovenstaande link dan boek je de online workshop/cursus via mij. Omdat ik achter het concept sta en Maria wil helpen om de creativiteit en positieve energie te verspreiden krijg ik een kleine vergoeding hiervoor.
Dit gunnen wij elkaar, zo mooi hoe dat werkt.

Ik zal met steeds meer mensen gaan samenwerken op deze manier en hopelijk veel mensen blij maken met nieuwe technieken en inspiratie en zo wat meer creativiteit te delen.
Het is tijd voor jou nu, tijd voor meer ontspanning en rust in je hoofd.

Ook deze workshop is absoluut de moeite waard!
Heb je vragen hierover neem dan contact met mij op.

Fijne dag!
Liefs, Petra