Over mij

Hallo, leuk om even kennis te maken!

Mijn naam is Petra Smulders en ik geef al tientallen jaren creatieve workshops voor volwassen en kinderen.
Ik heb een inspirerend (heb ik gehoord) en kleurrijk atelier aan huis waar ik zelf mag creëren en mooie projecten en creaties mag maken, zowel in opdracht of als voorbeeld voor de cursisten die een workshop komen volgen.
Maar vooral mag ik mijn passie delen met vele anderen. Mooie verschillende technieken en creatieve workshops geven aan de cursisten die mijn atelier bezoeken.

Wat ik mooi vind aan het werken met mensen en het delen van creativiteit is dat iedereen erachter komt dat ook zij echt creatief zijn. Soms zit het diep verstopt en kunnen ze er niet bij om allerlei redenen.
Wanneer je een workshop volgt in mijn atelier krijg je een complete creatieve beleving. Het gaat niet alleen om het creëren van een werkstuk, het gaat ook om even tijd voor jezelf (you-time). Even relaxen, een moment voor jou en een fijne middag of avond gevuld met creativiteit en een ontspannen sfeer.

Naast het geven van creatieve workshops werk ik samen met mijn man Marc Doomernik bij Verfrissende Blik .
Ik werk vooral op de achtergrond (mijn man geeft aan dat ik zijn linker- en rechterhand ben…). Marc geeft communicatie trainingen en stress en trauma begeleiding (TRE). Als je hierboven klikt op Verfrissende Blik kun je hier meer over lezen.
Soms combineren we ook een training van Marc met een creatieve workshop van mij. Tijdens de workshop kan Marc allerlei informatie halen en deze inzichten verder te bespreken/evalueren in de training.

Ik krijg energie van mijn werk, wat soms niet als werk voelt, ook creatief bezig zijn helpt mij om te ontspannen of mijn eigen hoofd even leeg te maken. Deze passie in combinatie met positieve energie probeer ik door te geven en te laten voelen aan iedereen wat creativiteit met je doet.

Kom het zelf maar eens ervaren, je bent welkom.
Liefs, Petra