Mozaïeken

Wat is mozaïeken? Voor mij is mozaïeken puzzelen, puzzelen met stukjes tegel en of steentjes. Wat fijn is tijdens deze workshop dat je heerlijk in alle rust met jouw werkstuk bezig bent. Even you-time!

Er staan veel bakken met stukjes tegel klaar voor je, keuze genoeg. Maar je mag ook een of meerdere tegels, als je dat graag zou willen, zelf stuk slaan met een hamer. Soms hoor ik dat dat al zo fijn is, even een paar tegels kapot slaan en knippen. Je kunt uit allerlei kleuren tegels kiezen (deze zijn ook te koop in de webshop mocht je thuis aan de slag willen). 

Je kiest een werkstuk/ondergrond uit en je kunt kiezen uit een aantal sjablonen. Je hoeft zelf echt geen tekenwonder te zijn. Misschien heb je zelf een leuk idee om te maken op jouw ondergrond. Houd er rekening mee dat hoe moeilijker jouw patroon is des te langer je met het werkstuk bezig bent. Dat is niet erg want dan kom je het in een vervolg-les (kan op afspraak) gewoon jouw werkstuk gewoon afmaken. 

Workshop Mozaïeken
Inclusief: gebruik materialen, 1 werkstuk, voegmiddel en instructies voor het voegen van het werkstuk, koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur:3 uur
Prijs: € 47,50 p.p. (bij voldoende cursisten gaat de workshop door).
Prijs extra les: € 17,50 (voor 2 uur, deze les is alleen voor het afmaken van jouw werkstuk exclusief extra materialen)

Wil je het werkstuk door mij laten voegen, dat kan natuurlijk, dat kost (afhankelijk van de grootte) vanaf € 5,- per werkstuk.