Mandala Dot-Art Academy | Liona Hotta

Iemand die ik ook bewonder is, Liona Hotta. Liona is een ontzettend lieve en creatieve dame!
Zij wil graag anderen inspireren en kennis en creativiteit delen. Zij heeft een aantal unieke cursussen gemaakt. Net even anders dan “gewoon” dotten. Geweldige online cursussen waarin Liona en haar collega’s diverse technieken in een heel rustig tempo uitleggen met op de achtergrond haar muziek, ze is namelijk ook zangeres en speelt piano.

Deze cursussen zijn op mijn pad gekomen en ik vind ze geweldig. Liona heeft een hele prettige stem en legt alles heel goed uit. Deze cursussen kwamen precies op het juiste moment, ook ik moet echt soms even tijd voor mezelf nemen.
Je hoeft geen ervaring met Dot Art te hebben om deze cursussen te doen. De cursus kun je in jouw eigen tempo volgen, neem er de tijd voor. Bekijk rustig de filmpjes en ga daarna aan de slag. Er gaat een wereld voor je open.
Het is veel oefenen, oefenen en oefenen en vergeet te ademen tussendoor, dat geeft Liona ook regelmatig aan.
Liona staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en er is een Facebookgroep voor cursisten. Je krijgt eerlijke feedback op jouw werkstuk en tips waar je mee verder kunt en ook nog live Zoom sessies! En aan het einde van de cursus als jij jouw werkstuk hebt laten zien, een diploma, hoe leuk!

Als je jezelf een cadeau gunt en op een hele rustige en ontspannen manier een van de technieken zou willen leren, kies dan een leerzame en inspirerend leuke cursus hieronder uit. Nog even ter informatie, de cursussen zijn in het engels.
Let goed op, er zijn regelmatig leuke kortingsacties!