Bijzondere Herinneringshuisjes

Een bijzondere herinnering….

Een herinneringshuisje, een plekje voor jou, om te herdenken, een plekje waar jij alles nog kunt opschrijven wat je eigenlijk had willen zeggen. Of gewoon nu nog zou willen delen.

Een briefje, hartje speciaal voor jouw opa of oma, of iemand anders waar je heel van hebt gehouden. Of voor jouw overleden huisdier, jouw lieve konijntje, jouw hond of kat. Daar heb jij verdriet van en dat is helemaal niet raar.
Soms kun je of wil je er niet over praten maar vindt je het fijner om iets op te schrijven. Dat kan natuurlijk in een dagboek maar het kan ook in dit mooie herinneringshuisje.
Speciaal voor jouw mooie herinneringen maar ook voor jouw verdriet. Schrijf alles wat je kwijt zou willen maar op, of maak een mooie kleine tekening, alles mag en alles kan.

Samen met jouw familie kun je het herinneringshuisje in elkaar zetten, het huisje moet eerst aan elkaar gelijmd worden. Er zit een mooie set hartjes bij en ook lijm om alles vast te plakken.
Jouw herinneringshuisje, je kunt deze helemaal zelf versieren zoals je zou willen. Misschien wil je verf gebruiken, of stiften. Je kunt er ook nog iets aan de binnenkant op schrijven, een mooi gedicht of tekst.
Er kan van alles opgeplakt worden, steentjes, veertjes etc.

Je kunt ook samen met jouw familie naar het Atelier komen om samen een herinneringshuisje te maken.
Misschien vind je dat wel fijner. Als je dit zou willen stuur dan een berichtje naar info@atelierbypetie.nl.

Veel sterkte met jouw verdriet maar vergeet ook de mooie herinneringen niet ❤️
Liefs, Petra

p.s. Je kunt het herinneringshuisje hier bestellen. Het herinneringshuisje (1 st.) wordt verstuurd in een brievenbuspakketje. Wil je meerdere huisjes bestellen dan verzend ik dat in een pakketje.