Sjors Creatief

Ontdek jouw talent bij Sjors Creatief!

Elk jaar werkt Atelier ByPetie ook weer mee en sta ik in het boekje van Sjors Creatief wat 2 x per jaar wordt uitgedeeld op de scholen. Er komen steeds meer en meer kinderen een kijkje nemen in het Atelier. Wat ik te horen krijg is dat ze het heel fijn vinden om creatief bezig te zijn en dat het net lijkt alsof ze naar een kinderfeestje geweest zijn, zo leuk is het! Nou een groter compliment kun je niet krijgen, toch?

Wat ik ontzettend mooi vind is om de kinderen tijdens de workshop te zien groeien, ze gaan met een stralende lach weer naar buiten. Het is bijzonder hoe verlegen sommige kinderen binnen komen en tijdens de workshop zich toch ontspannen gaan voelen en op een fijne manier creatief bezig zijn en echt hun eigen werkstuk maken, een eigen invulling, eigen idee.

Ik help de kinderen op weg door te laten zien met wat voor materiaal we gaan werken en wat het idee is. Ik heb niet altijd een voorbeeld omdat ik wil proberen om hun eigen verbeelding te laten spreken, de creativiteit die er zit naar boven te laten komen. Prachtig om te zien hoeveel verschillende werkstukken er gemaakt worden, ieder op zijn of haar eigen creatieve en unieke manier.

Voor meer informatie, neem gerust contact met mij op.

foto-atelier-workshoptafel-2
DSC_0014
collage-3-2