Flow Painting | Ariska Keldermann

Ariska is een Mixed Media Artist, ze maakt prachtige schilderijen en heeft ook een hele mooie collectie kunstkaarten gemaakt. Ik heb Ariska ooit ontmoet tijdens een workshop in haar Atelier. Heerlijke middag gehad en ontzettend veel geleerd. Ariska is een hele fijne persoonlijkheid, geduldig en met veel kennis ook wat betreft portret tekenen. 

Ariska heeft zelf een boek “Mixed Media Werkboek” uitgegeven (ook in pdf bestand verkrijgbaar). Een aanrader!
Ik vind het een erg praktisch boek vol met tips en duidelijke uitleg. Door haar ervaring en belangrijke (levens) lessen die zij op haar pad kreeg heeft ze onderzocht wat haar eigen favoriete technieken en werkwijzen zijn en is gaan experimenteren. Ariska maakt echt haar eigen authentieke kunst. 

Het boek van Ariska is een hele leuke aanvulling op de workshop “Mix Your Art” . Mocht je interesse hebben in het werkboek of de prachtige kunstkaarten die Ariska maakt neem dan eens een kijkje op haar website Flow Painting.
Ariska heeft ook erg leuke online workshops op haar website staan, deze zou ik zeker ook even bekijken!
Bekijk ook eens deze leuke blog die Ariska gemaakt heeft Dot Painting en Mixed Media

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag van je, neem dan contact met mij op. 
Een whatsappje sturen is ook prima!

Ook Ariska is 1 van de fijne mensen / Creative Artists waar ik graag mee samenwerk. Als je met behulp van bovenstaande link een bestelling plaatst ontvang ik een kleine vergoeding voor het promoten van Ariska en haar prachtige werkboek en kunstkaarten.