Kennismaken met glas

Zelf je eigen glaskralen maken is zo leuk! Tijdens deze inspirerende workshop laat ik jou kennismaken met glas. Je krijgt uitleg over hoe je een ronde kraal maakt en wat het glas doet in de vlam van de glasbrander.
We bespreken natuurlijk ook even hoe we veilig achter de brander kunnen werken. 
In het atelier heb ik 2 Conkinect glasbranders staan, er kunnen 2 personen tegelijk de workshop volgen. Misschien leuk om samen met je vriendin, vriend, buurvrouw of wie dan ook, kennis te komen maken met glasbranden. 

Je leert hoe je een basiskraal kan maken en hoe het glas werkt in de vlam. Je maakt tijdens deze workshop ongeveer tussen de 10 en 15 glaskralen. Ik leer je ook hoe je deze kunt versieren, met stipjes of verschillende kleuren glas op elkaar en met glaspoeder. De effecten zijn zo ontzettend mooi en veelzijdig. 
Niet 1 kraal is hetzelfde, dus jij maakt echt jouw eigen unieke glaskralen. 

De glaskralen moeten goed afkoelen, dit leg ik allemaal uit tijdens de workshop, de kralen kun je op een later moment op komen halen of ik stuur ze op. 
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze cursus? Dan zou ik snel een afspraak maken als ik jou was!

Kennismaken met glas
Inclusief: gebruik materialen en gereedschap, glasbrander, glas en natuurlijk koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 69,50 p.p. (er zijn 2 glasbranders, dus de workshop is voor 2 personen, er is een mogelijkheid voor 3 personen op aanvraag). Je kunt de kralen ophalen of ik stuur ze op, de verzendkosten verrekenen ik achteraf. 
Prijs voor 1 op 1 workshop: € 67,50 per uur excl. glas (voor particulieren incl. 21% btw, zakelijk excl. btw)
Prijs zelfstandig kralen maken: € 19,50 per uur (voor het gebruik van de glasbrander, tools en het atelier).
Dit bedrag is exclusief glas maar inclusief gebruik gereedschap, etc.