Pouring Art / Gieten met acrylverf

Pouring Art is gieten met acrylverf, een veelzijdige techniek, soms ook Fluid Art genoemd. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en technieken om met Pouring Art aan de slag te gaan. Maar de truc is, hoe meng je de verf op de juiste manier en wat voor materialen gebruik je hiervoor? Nou daar kun je dus een leuke workshop voor volgen in Atelier ByPetie. 

Ik leer je hoe je de verf moet voorbereiden en op een speciale manier mengt om te kunnen Pouren/gieten.
En nog veel meer tips en tricks natuurlijk 🙂 

Tijdens de kennismakingsworkshop ga ik je 2 verschillende technieken leren.  Natuurlijk laat ik je eerst zien hoe de techniek werkt en maak ik een voorbeeld, daarna kun je heerlijk zelf aan de slag. Het is iedere keer verrassend hoe het schilderij er uit komt te zien, je hebt echt geen idee wat je moet verwachten. 
Iedere Pouring Art workshop gaat ook heel erg over loslaten, controle loslaten. Kortom een hele leuke en verrassende workshop,  kom dat zelf maar eens ervaren!
Tijdens de workshop kun je nog extra stenen of hartjes of andere gietwerkstukken kopen die je kunt “dippen” in de overgebleven verf op jouw dienblad, ook erg leuk! Eentje krijg je er altijd van mij bij, klein leuk kadootje!

De werkstukken moeten een kleine week drogen voordat je ze op kunt halen. Dit in verband met de verf die er als een laag op ligt, dus als je het gaat vervoeren gaat de verf schuiven en kun je jouw werkstuk verpesten, dat zou zonde zijn. 
Het vernissen van de werkstukken kan pas na ongeveer 3 à 4  weken, de verf (en de onderlagen) moeten echt goed droog zijn voordat je met de vernis aan de slag kan. 

Ik laat je weten wanneer je de werkstukken kunt ophalen of ik kan ze opsturen naar je (de verzendkosten, daar stuur ik je een tikkie voor). 

Workshop “Kennismaken met Pouring Art “
Inclusief: gebruik materialen, 2 kleine canvassen (20 x 20 cm), koffie/thee en wat lekkers.
Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 55,- p.p. 
Prijs voor vernissen: v.a. € 7,50,- (Ik kan de canvassen voor je vernissen of je kunt het zelf tijdens een losse les komen doen, dit kan op afspraak)

NIEUW!! Workshop Pouring Vaas
Inclusief: gebruik materialen, 2 werkstukken (een vaas en een klein canvas, 20 x 20 cm), koffie/thee en wat lekkers.
Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 67,50 p.p.
Prijs voor vernissen: v.a. € 7,50,- (Ik kan de werkstukken voor je vernissen of je kunt het zelf tijdens een losse les komen doen, dit kan op afspraak)

Workshop Pouring Heart of Art Stone
Inclusief: gebruik materialen, 2 werkstukken (een hart of een ronde steen) (1 grote en 1 kleinere), koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 67,50 p.p.
Prijs voor vernissen: v.a. € 7,50,- (Ik kan de werkstukken voor je vernissen of je kunt het zelf tijdens een losse les komen doen, dit kan op afspraak)

Workshop Pouring Art Canvas (groot)
Inclusief: gebruik materialen, 1 canvas van 50 x 50 cm , koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 80,- p.p. 
Prijs voor vernissen: v.a. € 7,50,- (Ik kan jouw werkstuk voor je vernissen of je kunt het zelf tijdens een losse les komen doen, dit kan op afspraak.)

Workshop Pouring Art XL versie  
Inclusief: gebruik materialen, keuze uit diverse canvassen/gietwerk/houten objecten. De hele dag koffie/thee/water en wat lekkers en fruit:) Omdat ik graag bezig wil zijn met jullie en er veel te leren is, graag je eigen lunch meenemen.
Tijdsduur: 5 uur, op deze dag leer ik je 4 verschillende Pouring Art technieken en heel veel tips en tricks!
Prijs: € 125,- p.p. 
Prijs voor vernissen: v.a. € 7,50,- (Ik kan de canvassen voor je vernissen of je kunt het zelf tijdens een losse les komen doen, dit kan op afspraak. De totaalprijs kan veranderen als je veel werkstukken hebt om te vernissen.)