Vrienden van Atelier ByPetie

Op deze pagina staan mensen die op mijn pad zijn gekomen en mij geïnspireerd of geholpen hebben in welke vorm dan ook. Ik ben iedereen dankbaar hiervoor.
Er staan ook mensen op waar ik ooit mee samen heb gewerkt, een workshop heb gegeven of die mijn creaties in hun winkel hebben verkocht of mensen die ik iets gun. Van delen en andere mensen iets gunnen word ik heel blij dus bij deze, snuffel maar eens op onderstaande websites, wie weet kun jij er ook iets mee.

Mario’s Glas in Lood Atelier van Mario Cadee is ook een geweldig atelier waar je kunt “proeven” en kunt leren hoe je o.a. glas in lood maakt. Dat is moeilijker dan je denkt maar Mario kan als geen ander jou alle (bijna alles want Glas in Lood is echt een ambacht) kneepjes van het vak leren. Ook is Mario gespecialiseerd in het maken van nieuwe glas in lood ramen en het restaureren van glas in lood. Echt een vakvrouw!  


Thomashuis Erp , een bijzonder huis, een thuis voor 9 lieve bewoners met een verstandelijke beperking. Een thuis waar ze ondersteund en geholpen worden en waar wordt gekeken wat ze wel kunnen en waar ze goed in zijn. 

Thomashuis Erp wordt gerund door Dennis en Ciska Dijkgraaf en hun geweldige team. Bij Thomashuis Erp heb ik een workshop mogen geven en alle bewoners zijn ook een keertje in het Atelier komen kijken en hebben wederom een workshop gedaan. Ik vind het heel fijn om mijn hart te volgen en dingen te doen die goed voelen. En ik doneer in plaats van geld aan goede doelen, een creatieve workshop. Creatief bezig zijn zorgt voor verbinding en ontspanning en dat is samen met Thomashuis Erp helemaal gelukt!Dit is Floor Geenen, Floor is een belangrijk persoon in mijn leven geweest en nog steeds.
Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is. Ze heeft mij heel erg geholpen in mijn persoonlijke proces. Ik heb ook een aantal Reiki cursussen bij haar gevolgd. Heel waardevol!
In haar therapeutische praktijk in Waalwijk combineert Floor haar astrologische kennis met de BodyTalk therapie en vult dit aan met de prachtige Universele Energie van Reiki.
Floor is o.a. astrologe geeft ook diverse cursussen en workshops, neem maar eens een kijkje op www.gaia-abc.com.Corina Rietveld maakt ambachtelijke sieraden met een verhaal. Bij Corina heb ik ooit, long time ago, een aantal cursussen Edelsmeden gevolgd. Dat waren absoluut heerlijke middagen en ik heb prachtige sieraden gemaakt, al zeg ik het zelf. Ik heb ook van de trouwringen van mijn ouders nieuwe sieraden gemaakt, erg bijzonder om dat te doen. Ook hebben wij onze trouwsieraden bij Corina laten maken. De moeite waard om een kijkje te nemen op haar website.