Mandala Dot Painting online cursus

Yes! 
Je leest het goed er is bij Atelier ByPetie ook een online cursus “Mandala Dot Painting”!

Dankzij mijn lieve creatieve collega Joyce Funcke (kijk ook eens op haar website www.joycefuncke.nl,) heb ik de kans gekregen om haar online cursus over te nemen. Joyce had bedacht dat deze cursus bij mij in goede en vertrouwde handen zou zijn.  Daar ben ik ontzettend dankbaar voor, dat zij mij deze kans geeft. De door haar geweldige  online cursus is een ontzettend mooie aanvulling op de workshops die ik al geef.  

Het geven van “live” creatieve workshops of creatieve coaching 1 op 1 doe ik natuurlijk het allerliefste.  Omdat je dan echt contact en verbinding hebt en mensen hun creativiteit samen kunt opzoeken.
De persoonlijke begeleiding in hun creatieve proces, samen op creatieve reis (dat wordt trouwens nog een mooie meerdaagse workshop voor het nieuwe jaar, inspiratie genoeg). 

De online cursus, die staat op de website, “Mandala Dot Painting” is niet alleen voor beginners, ook voor mensen die al ervaring hebben met Dot Art / Dot Painting is het een prachtige cursus.  De cursus bevat ontzettend veel informatie over materiaalgebruik, diverse technieken en ondergronden. Het is ook opgebouwd uit informatie (die je gewoon kunt lezen) en videomateriaal (om te bekijken 🙂 ), een mooie combinatie vind ik persoonlijk. 

Ik heb de cursus zelf ook ooit gekocht en ik dot al jaren, je kunt altijd blijven leren. Persoonlijk vind ik het prettig als een techniek stap voor stap wordt uitgelegd en ik zo’n cursus (geloof mij ik heb er meerdere ) altijd bij de hand heb. 
En de cursus gaat niet alleen over het maken van een Mandala, er staat ontzettend veel meer informatie in. 

Twijfel je? Klik dan op de gratis (ja gratis) “Introductie Mandala Dot Painting” om te kijken wat de cursus inhoudt. 
Er staan ook een aantal prachtige Tutorials op Mandala Dot Painting waar je ook ontzettend veel mooie creaties mee kunt maken. Check ook eens de Kerst tutorial!
Kortom keuze genoeg om weer meer geïnspireerd te raken en verder thuis te creëren. 

(This course is also in English! Just take a look at the free introduction!)

Liefs, Petra