Geplaatst op

Overname webshop Angels & Buddha’s

En dan komt er iets moois op je pad, een kennismaking met een bijzondere dame waar ik een hele fijne workshopdag heb gehad. Op een dag belt ze mij of ik interesse heb om haar webshop over te nemen omdat ze daar (door omstandigheden) mee wil stoppen. Ik was en ben nog steeds vereerd dat Natashja van de Dotpaint Academy en Angels & Buddha’s mij gevraagd heeft . Dankbaar dat ik dit voort kan zetten en hierdoor mijn eerste webshop ga beginnen.

Ik noem mijn webshop “‘t Winkeltje” omdat ik dat leuker vind klinken. ‘T Winkeltje zal aankomend weekend 25 oktober geopend worden met natuurlijk een leuke actie! Hou het in de gaten! Op de facebookpagina van Atelier ByPetie zie je de aankondiging ook verschijnen.

Ik heb er ontzettend veel zin in om iedereen blij te gaan maken met leuke spullen. Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier van zullen hebben als ik.