Geplaatst op

Corona maatregelen m.b.t. workshops

Atelier ByPetie is nog steeds open voor creatieve workshops. De workshops worden in kleine groepjes gegeven met alle maatregelen in acht nemend.
In het atelier zorg ik voor minimaal 1,5 meter afstand en draag, wanneer nodig, een mondkapje. Ik heb voor de cursisten ook een mondkapje beschikbaar of een faceshield mocht je dat fijner vinden. Ook is er voldoende desinfecterende handgel aanwezig. Er wordt voor en na de workshops goed geventileerd en gedesinfecteerd.

Mocht je zelf klachten hebben dan ga ik ervan uit dat je je verantwoording neem om thuis te blijven.

Ik blijf alles op de voet volgen en bij veranderingen van mijn kant of als er nieuwe maatregelen komen breng ik jullie zo snel mogelijk op de hoogte.

Dank voor alle begrip!

Stay safe!