Herinneringshuisje

 39,99

Op voorraad

Beschrijving

Een bijzondere herinnering….

Een herinneringshuisje, een plekje voor jou, om te herdenken, een plekje waar jij alles nog kunt opschrijven wat je eigenlijk had willen zeggen. Of gewoon nu nog zou willen delen.

Een briefje, hartje speciaal voor jouw opa of oma, of iemand anders waar je heel van hebt gehouden. Of is pas jouw huisdier overleden, jouw lieve konijntje, jouw hond of kat. Daar heb jij verdriet van en dat mag en soms kun je of wil je er niet over praten maar vindt je het fijner om iets op te schrijven. Dat kan natuurlijk in een dagboek maar het kan ook in dit mooie herinneringshuisje. Speciaal voor jouw mooie herinneringen maar ook voor jouw verdriet.
Schrijf alles wat je kwijt zou willen maar op, of maak een mooie kleine tekening, alles mag en alles kan.

Een herinneringshuisje voor jou, je kunt deze helemaal zelf versieren zoals je zou willen. Misschien wil je verf gebruiken, of stiften. Je kunt er ook nog iets aan de binnenkant op schrijven, een mooi gedicht of tekst.
Er kan van alles opgeplakt worden, steentjes, veertjes etc.

Het herinneringshuisje kun je samen met iemand in elkaar zetten (lijmen). Er zit een instructie bijgesloten maar kom je er niet uit stuur mij dan gewoon een berichtje.
Er zitten ook een setje losse hartjes bij en een klein flesje lijm.
Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar info@atelierbypetie.nl.

Ik wens je veel sterkte met jouw verdriet maar vergeet ook de mooie herinneringen niet ❤️

Liefs, Petra