Mijn eerste kennismaking met sieraden maken en dus creatief bezig zijn is begonnen op Aruba in 2005. Miranda, een vriendin van mij nam me mee naar een sieradenworkshop. Ik dacht dat is niks voor mij, ik ben niet creatief en ik heb absoluut geen geduld......wel dus, na 1 avond was ik “verkocht”…. Nooit geweten dat ik ook zo creatief was of kon zijn! Echt een openbaring voor mij, er ging een nieuwe wereld voor mij open. 

Nadat ik mijn creatieve kant meer en meer ging ontdekken wilde ik ook graag deze passie en kennis delen met anderen. Ik heb beetje bij beetje een basisvoorraad kralen en materialen aangeschaft en ben op Aruba sieradenworkshops gaan geven. Terug in Nederland ben ik allerlei workshops en cursussen gaan volgen. Glaskralen maken, mozaïeken, edelsmeden, decopatchen, speksteen bewerken, schilderen, schminken etc. Ik vind namelijk zo veel dingen leuk dat ik niet kon kiezen :). Kortom ik ging helemaal los!

Mijn doel is om samen met jou, jouw creatieve kant naar boven te halen want ook jij bent creatief. Niks is leuker om op een rustige, fijne plek even iets anders aan je hoofd te hebben en iets moois te creëren. Je zult daarna heel blij en trots zijn op wat je gemaakt hebt, dat weet ik zeker! Ik heb daar alle vertrouwen in, tenslotte kan ik het ook. 

Iedereen is welkom om een leuke, leerzame workshop te komen volgen, voor iedereen is er een plaatsje vrij in het atelier, kom gezellig langs en laat jouw creativiteit maar stromen. 

Creatieve groet, 
Petra

 

 

Copyright © 2019 Atelier ByPetie. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.